Ansökan Kulturskola

Ämnen/grupper


Välkommen till Borgholms kulturskola!

kultur

Under Ämnen/grupper till vänster på den här sidan kan du göra din ansökan till oss på kulturskolan. Ibland blir det kö till kulturskolan och vi jobbar kontinuerligt med att alla ska få ta del av vår verksamhet.  

Kulturskolan bedriver sin undervisning i Folkets hus, Borgholm och i kommunens samtliga skolor.

Kulturskolan kommer att finnas i Folkets hus tills Kronomagasinet står färdigt efter renovering. Kontakta oss gärna för mer information.

Borgholms kulturskola startade 1969. Verksamheten består av musik, sångundervisning, kör, teater, dans och skapande verkstad.

Skolan har ett bra samarbete med förskola, skola och även med Ölands gymnasium. Antalet elever är för närvarande drygt 230.

De uppgifter som lämnas i samband med ansökan kommer att registreras i en databas hos utbildningsförvaltningen i Borgholms kommun.

Uppgifterna som registreras behövs för administration, statistik, beslut om plats i barnomsorgen samt debitering av avgift.
Uppgifterna behandlas enligt Dataskyddsförordningen (GDPR) och du har rätt att begära utdrag av personuppgifterna, efter skriftlig begäran. Begäran ska vara ställd till:
Utbildningsförvaltningen
Box 500
87 01 Borgholm


 


Mina val


Close Help